tisdag 20 november 2012

SMEG Denim FAB skåp

I över 60 år har Smeg designat och fortsätter att designa produkter som pryder hem runt hela världen och  tillsammans med Italia Independent, som är ett märke som står för kreativitet och stil har man enat två ikoner: FAB28 kylskåp och denim. Är det konst för konstens skull? Nej, det är kreativitet för hemmet och stil för vardagen. Att använda saker från förr i tiden, tillsammans med traditionella idéer, vävda tillsammans med stil och finess är det som har inspirerat dessa två Italienska märken att inte bara producera objekt, utan även saker som har sin egen historia att berätta och sitt eget sätt att kommunicera.

Det är så det första kylskåpet, helt klätt i denim kom till. Det är inte vilken kyl som helst och inte den vanliga typen av jeans.

FAB28 med sin färgskala och sina mjuka rundade drag är en huvudfigur i våra vardagsutrymmen, en funktionell men dekorativ ikon. Denim har alltid varit en del av allas fantasi och förmedlar nyhet och komfort med lite kaxig stil.

Självklart har materialet för att kunna användas i hemmet, behandlats med PLASMA, en nanoteknologi som skyddar ytan på kylskåpet mot stänk och fläckar.

Kombinationen; det förflutna och den senaste teknologin sammanfattar det som Smeg och Italia Independent har sökt efter.

FAB28 denim, som endast producerats i 500 exemplar, premiärvisades  på Salone del Mobile in Milano i april 2012 och finns nu tillgänglig för beställning.

För mer info kontakta oss ->




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar